PUNO ME NE TURN TO ENGLISH
RRETH NESH SHERBIMET NDERMJETSIMI KONTAKT
 
RRETH NESH
Kush jemi
Filozofia Jonë
Historia
 
 
Filozofia

Një nga sekretet e punës  sonë është ekipi ynë i zellshëm, i cili është i përkushtuar për të ndihmuar dhe mbështetur klientët e zyrës për problemet dhe nevojat e tyre gjyqësore.

Ne shkëlqejmë në çështjet  juridike të punës,  ankesat civile dhe penale komplekse,  për  të drejtat në procesin gjyqësor,  pensionet dhe përfitimet e punonjësve rast pas rasti, të së drejtës administrative dhe të drejtave të njeriut. Ne jemi të përfshirë në shumë prej çështjeve gjyqësore në fushën tonë të shërbimit.

Ne jemi të angazhuar për ofrimin e shërbimeve të cilësisë më të lartë ligjore në një mjedis mikpritës dhe sa më të përshtatshëm për klientët tanë. Ne, gjithashtu, besojmë se praktika e ligjit paraqet mundësi të veçantë në shërbim të klientëve. Zyra është e angazhuar në mënyrë aktive në shërbim të të gjitha fushave të saj të praktikës.

Print this page!
 
 
Njoftimet e Fundit
   
News Archive
 
 
Call Us: +355 69 207 2752
 
Locate us on the Map
Follow us on  
All rights reserved.   Rumano Law 2014.
Created by Impuls