PUNO ME NE TURN TO ENGLISH
RRETH NESH SHERBIMET NDERMJETSIMI KONTAKT
 
RRETH NESH
Kush jemi
Filozofia Jonë
Historia
 
 
Kush jemi

Qëllimi ynë si zyrë është mbrojtja e interesave ligjore, duke rritur cilësinë e shërbimeve për klientët tanë. Për të arritur këtë qëllim, ne vazhdojmë të punojmë me klientët dhe partnerët tanë me ndershmëri dhe profesionalizëm dhe t'i realizojmë projektet tona në kohë. 

Planifikim i Kujdesshëm dhe Përgatitje
Në profesionin e avokatit, planifikimi i mirë i përfaqësimit dhe i mbrojtjes është çelësi elementar i çdo projekti të suksesshëm. Të kesh metodën e saktë, përgatitjen, seriozitetin dhe specialistët në punë në kohën e duhur është një sfidë për çdo projekt. Të gjitha këto elemente komplekse shërbejnë për të realizuar projektet në kohë, me buxhet të arsyeshëm dhe cilësi të lartë nga ana e zyrës tonë. 

Përzgjedhja e Mbrojtjes
Ne e zgjedhim me kujdes mbrojtjen për klientët tanë, gjithmonë duke menduar se sa e dobishme do të jetë për ta. Ne përfaqësojmë në çështje ku të drejtat e njeriut dhe vlerat morale janë në rritje. Ne përgatisim me kujdes mbrojtjen e klientëve tanë. Ne kemi përfaqësuar dhe mbrojtur interesat e shumë prej klientëve tanë në praktikën gjyqësore dhe administrative, duke kontribuar në rekomandime dhe sqarime për çështjet më të rëndësishme ligjore në Shqipëri.

Print this page!
 
 
Njoftimet e Fundit
   
News Archive
 
 
Call Us: +355 69 207 2752
 
Locate us on the Map
Follow us on  
All rights reserved.   Rumano Law 2014.
Created by Impuls