PUNO ME NE TURN TO ENGLISH
RRETH NESH SHERBIMET NDERMJETSIMI KONTAKT
 
RRETH NESH
Kush jemi
Filozofia Jonë
Historia
 
 
Historia

E themeluar nga Avokat Gentjan Rumano në vitin 2006, “Rumano Law” paraqet një zyrë profesionale, duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh ligjore, që përfshijnë edhe ofrimin e një përfaqësimi dinjitoz në praktiken gjyqësore, administrative dhe të ndërmjetësimit, për klientët që ajo përfaqëson, duke kontribuar në rekomandime dhe sqarime për çështjet më të rëndësishme ligjore në Shqipëri. 

Si rezultat i një pune të vazhdueshme, pozicionimi i zyrës sonë ka ardhur duke u konsoliduar, duke bërë që zyra jonë të jetë një studio serioze në fushën juridike dhe ligjore.

Shërbimet që ofrojmë  janë të pranishme jo vetëm në Tiranë, por edhe në disa nga qytetet më të mëdha të vendit, duke bashkëpunuar me shumë studio të tjera, duke këmbyer mendime dhe përvoja juridike. Qëllimi ynë ka qenë dhe ngelet rritja e cilësisë së shërbimeve dhe plotësimi sa më i mirë i kërkesave të klientëve, persona fizikë apo juridikë, që kanë nevojë për to.

Ne kursejmë kohën dhe paratë tuaja!!!

Print this page!
 
 
Njoftimet e Fundit
   
News Archive
 
 
Call Us: +355 69 207 2752
 
Locate us on the Map
Follow us on  
All rights reserved.   Rumano Law 2014.
Created by Impuls